Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, 16 September 2012 | 10:53 | 0 Atasinchi

Assalamualaikum J

Seperti biasa, mulakan hari anda dengan sebuah senyuman. Sekarang I will talking about CINTA PLATONIK. Nampak title kat atas tuhh, hahh .. semua tau kan. Aku nak share laa ngan korang ape yang hebat sangat cinta platonik ni sampai aku sendiri pun ada. Ehh ada ke ? ada la kot. He he .


Antara persahabatan dan Keegoan
Adanya Qusyairi dan Hazwani

Perlu ke mention name tu ? ehh mesti laa. Korang tau tak. ? cinta platonik ni bukan senang nak wujud dalam diri ni.  Hanya yang bertuah je dapat rasa. Apa yang aku tau laa. Cinta platonic yang aku rasa macam ni,.. aku rapat dengan dia nih. Rapat sangat. Antara kawan yang amat aku saying. Tetapi takde niat pun aku nak couple dengan dia. Nak jadikan dia suami ? lagi laa tak. Aku hargai dia sebagai teman. Dia sayang aku ? ehh, mesti laa. Kau ade ? he he. Tak percaya. Tanya sendiri kat dia. Okay ? untuk menjawab persoalan zul. Kau nak tau tak kenapa aku taknak couple dengan dia ? sebab aku takde rase / takde niat pun nak bercouple dengan dia. Dia pun macam tu jugak. Aku taknak jadi macam dulu. First2 kawan. Then bestfriend. Lama sikit, couple. Sebulan lepas tu, PUTUS. Hah ! memang perit. Tapi itu la yang aku rasa dulu. Dulu. So aku taknak ia berulang balik. Aku taknak la rosakkan friendship kiteorang yang sememangnya dah lama terbina, cewahhh. He he he. Apa yang dapat aku simpulkan, aku sukakan cinta platonik. Dan aku cintakan kuasa Allah J 

Hanya Aku Cinta Kau Seorang ( HACKS )


Aku harap bukan kau jodoh aku ! boleh ke cakap macam tu. Lari la sejauh mana. Berenang la sedalam mana pun. Kalau dia la jodoh kau. Terima laa. Terima laa dia . aku nak cinta lepas kahwin. Waa exited pulak nak kahwin. Bestnya ! ha ha ha. Aku redha jika dia jodoh buatku J okay laa, kepada bakal imamku, selamat menempuh hari esok dan senyumlaa kerana aku sentiasa berdoa untukmu. Buat cinta platonik aku, aku doakan kebahagiaan kau dari jauh T_T . . 
PAST FUTURE


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕

1346227494689_zps90c706f7>

Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Love Song ◕

embed>
_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Ana
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google