Sweet Potato
AboutLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Sunday, 3 March 2013 | 13:12 | 0 Atasinchi
Assalamualaikum .

Jam sudah melewati angka tiga pagi tapi mata masih lagi tertumpu pada skrin laptop, dan tangan semakin lincah menekan keyboard sementara otak ligat memerah idea. wahhhh ! hebat kau jahh, macam ayat sastera tuhhh. perhhhh. ha haha ha. tetibe pulak den mengigau terlebih baca novel la nih. kih kih..

dah hampir dua bulan aku tak tambah entry baru. rindu. pejam celik pejam celik , dah masuk bulan tiga. ehh hari ni birthday abah .. (Selamat hari lahir abah ! akak sayang abah, sangat , hehe ) , InsyaAllah minggu ni kita sambut sama sama nehhh. hehe.minggu lepas minggu last kiteorang ada latihan, emm nama pun Majlis Penutup Latihan Palapes. heh, hmm last training tu buat kat Chemerong. tak rase pun macam training. lebih kepada family day pun ada. seriusly aku suka laa. haha. ter exited time dapat tau latihan dah abis sebenarnya. cess ! kiteorang(Junior) ada mara sebenarnya. latihan . 2km sebelum sampai Chemerong kiteorang buat mara. buat clear bound tapi takde musuh. kena naik bukit, dah la tinggi. ni penting, sebagai persiapan tuk annual camp next sem .



setelah tiba ke destinasi, kiteorang pun buat la ape yang patut. sementara tunggu PK solat jumaat, ape lagii, aku pun berendam la dalam air tu. sejukkk ! menggigil satu badan. tapi best.Next .. tut tut macam la tengah borak, tetibe talian putus. tapi kat sana memang takde line pun. tengah hari, ada sukaneka, yang ni lagi mantap, open aje. menang kalah adat pertandingan. sukaneka ni terbaik. dah lama aku tinggalkan game ni.





macam budak budak pun ada. cute je masing masing. ada cara tersendiri. minggu lepas terisi dengan motivasi suka duka, yang banyak nya suka laa. yang baik jadikan teladann, buruk tu dah kena tinggal kat Chemerong. Berakhirlah episod latihan, tapi . hmm ada lagi. latihan lanjutan, seminggu lepas habis final. lmacam biasa lohhh. sekarang pukul brape ? okay la. gudnite. aku dah kehabisan tenaga nak tekan keyboard ni, nasib abik tak guna kaki je nih, heh. macam biasa, sambung bila aku kelapangan ;)
PAST


_______________________________________
◕ Disclaimer ◕

1346227494689_zps90c706f7>

Holla ! You've dropped in my space. Be nice here and copycats not allowed. Thank you :)
.
_______________________________________
◕ Shout Here ◕

.

_______________________________________
◕ Love Song ◕

embed>
_______________________________________
◕ Big Claps ◕

Basecode : Ana Min- Ji
Template : Ana
Header : OneWifey
Tutorial : OneWifey
BestView : Google